Scholen en gemeenten

Tractor Academie werkt samen mét en vóór een aantal scholen en gemeenten.

Als het gaat om het T-rijbewijs, kiezen steeds meer scholen voor Tractor Academie. Tractor Academie ontzorgt en verzorgt en dat is wat de scholen belangrijk vinden.

Wij van Tractor Academie zijn ons ervan bewust dat het nieuwe Tractorrijbewijs of T-rijbewijs niet meer te vergelijken valt met het oude trekkercertificaat.

Denk hierbij aan de theorie. Dit is een heel serieus onderdeel van het T-rijbewijs. Voor de meeste scholen verzorgen wij dit op locatie, dus op de eigen vertrouwde school van de kandidaten. Wij maken hierbij gebruik van onze eigen E-Learning en klassikaal studiemateriaal. Op deze manier hebben we al veel kandidaten kunnen laten slagen, mét of zonder dyslexie.

Ook voor de praktijk bieden we verschillende mogelijkheden. Dit kan eventueel op uw school of op een locatie van Tractor Academie in de buurt. We verzorgen alles op maat, voor elke leerling zijn of haar eigen traject met maar 1 doel, het behalen van het T-rijbewijs.

Facturatie kan op naam van de school of rechtstreeks op naam van de leerling, u zegt het maar. Tevens mogen wij in verband met onze registratie bij CRKBO onze T-opleiding, aan particulieren en instellingen, BTW vrij aanbieden.

Wij denken niet in beperkingen maar in oplossingen, vandaar dat we ook de eerste T-opleider zijn in het bezit van een door het CBR goedgekeurde aangepaste tractor.

Dus ook voor mensen met een lichamelijke beperking kunt u terecht bij Tractor Academie.