Praktijk

Praktijk voor je T-rijbewijs

Als je 16 jaar bent en in het bezit van een geldige, positieve uitslag voor je theorie-examen voor de tractor, mag je beginnen met de praktijklessen op de openbare weg. Tijdens de praktijklessen die door onze instructeurs verzorgd worden, bereiden wij je voor op het CBR praktijkexamen. Tevens zorgen wij ervoor dat je op een veilige manier aan het verkeer kunt deelnemen.

Er wordt tijdens het examen niet alleen gelet op hoe handig je bent met een tractor en kar, maar ook op hoe jij aan het verkeer deelneemt. Hierbij moet je denken aan het omgaan met medeweggebruikers, het verlenen van voorrang en besluitvaardig rijden.

Na het behalen van het tractor theoriecertificaat kunnen we een gratis proefles voor je inplannen in één van onze John Deere full power automaat tractors. Naar aanleiding van deze proefles kan de instructeur het aantal benodigde lessen inschatten. Neem hiervoor contact op met onze afdeling planning 085-7828007 of app naar 06-51702003 of mail naar planning@tractoracademie.nl.

Tractor Academie is gespecialiseerd in 2 of 3-daagse opleidingen.

Meld je hier aan voor aanvraag praktijk, en maak een keuze uit 1 van onze praktijkpakketten. Na de ontvangst van het aanmeldformulier voor praktijklessen zullen wij contact met je opnemen om de lesplanning en het praktijkexamen met je door te nemen. De planning wordt per mail aan je bevestigd. Ontvang je géén schriftelijke bevestiging dan vragen wij je om telefonisch contact met ons op te nemen.

Elders gezakt? En moet men weken of misschien maanden wachten op een herexamen? Informeer dan eens bij ons, misschien hebben wij een mogelijkheid om je op korte termijn van dienst te zijn op één van onze locaties.

Tractor Academie beschikt over meerdere gecertificeerde locaties. De planning wordt verzorgd vanuit ons kantoor in Valkenswaard. Onze hoofdlocatie voor praktijklessen en praktijkexamen is Son.

Bel vandaag nog voor meer informatie! Onze medewerkers zijn te bereiken van maandag t/m donderdag tussen 08.30 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 08.30 uur en 16.00 uur.

Het is wel belangrijk dat je tijdig je Gezondheidsverklaring indient bij het CBR. Zonder deze Gezondheidsverklaring kunnen wij namelijk geen praktijkexamen voor je inplannen.