Praktijk

Praktijk voor je t-rijbewijs

Als je 16 jaar bent en in het bezit van een geldige, positieve uitslag voor je theorie-examen voor de tractor, mag je beginnen met de praktijklessen de openbare weg. Tijdens de praktijklessen die door onze instructeurs verzorgd worden, bereiden wij je voor op het CBR praktijkexamen. Tevens zorgen wij ervoor dat je op een veilige manier aan het verkeer kunt deelnemen.

Er wordt tijdens het examen niet alleen gelet op hoe handig je bent met een tractor en kar, maar ook op hoe jij aan het verkeer deelneemt. Hierbij moet je denken aan het omgaan met mede weggebruikers, het verlenen van voorrang en besluitvaardig rijden.

Na het behalen van het tractor theorie certificaat kunnen we een gratis proefles in één van onze John Deere full power automaat tractors voor je inplannen. Naar aanleiding van deze proefles kan de instructeur het aantal benodigde lessen vaststellen. Neem hiervoor contact op met onze afdeling planning 0499-490077 of planning@tractoracademie.nl

Op de Tractor Academie zijn we gespecialiseerd in 3 daagse opleidingen.

Heeft u geen haast? Dan kunnen we hiervoor ook bijvoorbeeld een periode van 2 weken uittrekken afhankelijk van de locatie.

Wij bieden ook de mogelijkheid om voor het starten van de praktijklessen je voor te bereiden in onze tractorlessimulator. Door te leren in onze tractor simulator bespaar je lesuren en neemt de kans op de eerste keer slagen toe.

Meld je hier aan voor aanvraag praktijk, en maak een keuze uit 1 van onze praktijkpakketten. Na de ontvangst van het aanmeldformulier voor praktijklessen zullen wij contact met u opnemen om de lesplanning en het praktijkexamen met je door te nemen. De planning wordt per mail aan je bevestigd. Ontvang je géén schriftelijke bevestiging dan vragen wij je om telefonisch contact met ons op te nemen.

Elders gezakt? En moet men weken of misschien maanden wachten op een herexamen? Informeer dan eens bij ons, misschien hebben wij een mogelijkheid om u op u op korte termijn van dienst zijn op één van onze locaties.

Tractor Academie beschikt over meerdere gecertificeerde locaties. Met als hoofdkantoor Son (in Brabant)

Bel vandaag nog voor meer informatie! Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag t/m vrijdag van 08.30-17.00 uur.

Het is wel belangrijk dat je tijdig je Eigen Verklaring indient bij het CBR. Zonder deze Eigen Verklaring kunnen wij nl. geen praktijkexamen voor je inplannen.