Praktijk

Hoe behaal ik mijn praktijkexamen T-rijbewijs?

Omdat Tractor Academie beschikt over meerdere les combinaties zijn we gespecialiseerd in 3 daagse opleidingen. Het is wel belangrijk dat je tijdig je Eigen Verklaring indient bij het CBR. Zonder deze Eigen Verklaring kunnen wij nl. geen praktijkexamen voor je inplannen. Op het aanmeldformulier vind je terug hoe je deze aanvraagt. De goedgekeurde Eigen Verklaring is 1 jaar geldig.

Heeft u geen haast? Dan kunnen we hiervoor ook bijvoorbeeld een periode van 2 weken uittrekken afhankelijk van de locatie. Tractor Academie is hard op weg om dé T-opleider met landelijke dekking te worden, op dit moment beschikken we over bijna 40 gecertificeerde locaties.

Elders gezakt? En moet men weken of misschien maanden wachten op een herexamen?

Informeer dan eens bij ons, misschien hebben wij een mogelijkheid om u op u op korte termijn van dienst zijn op één van onze locaties.

Bel vandaag nog voor meer informatie! Onze medewerkers staan voor u klaar van maandag t/m  vrijdag van  08.30-17.00 uur.

Meld je hier aan voor aanvraag praktijk, en maak een keuze uit 1 van onze praktijkpakketten.

Na het behalen van het theorie certificaat neem je contact op met Tractor Academie zodat we een proefles voor je kunnen inplannen. Dit is mogelijk op onze locatie is Son op een groot aantal zondagen. Neem hiervoor contact op met onze afdeling planning (0499-490077 of planning@tractoracademie.nl

Na ontvangst van het aanmeldformulier voor de praktijklessen zullen wij contact met u opnemen om de lesplanning en het praktijkexamen met je door te nemen. De planning wordt per mail aan je bevestigd. Ontvang je  géén schriftelijke bevestiging dan vragen wij je om telefonisch contact met ons op te nemen.