Theorie

Theorie voor je T-rijbewijs

Voordat je mag starten met rijlessen voor je T-rijbewijs moet je eerst je theorie halen. Je mag voor het T-rijbewijs theorie-examen doen wanneer je 15,5 jaar bent.

Om de theorie voor het T-rijbewijs te leren hebben wij een eigen E-Learning ontwikkeld; een op maat gemaakte theorie voor de tractor.

De prijzen van onze theoriepakketten vind je terug op het aanmeldformulier. 

Lees meer over E-learning

Tractor Academie kan een theorie-examen bij een CBR locatie in jouw buurt reserveren. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Meld je hier aan voor aanvraag theorie.

Na het behalen van het theoriecertificaat neem je contact op met Tractor Academie zodat we een gratis proefles voor je kunnen inplannen. 

Het CBR heeft de Gezondheidsverklaring (Eigen Verklaring) nodig om je rijgeschiktheid te kunnen beoordelen. Het is belangrijk dat je je gezondheidsverklaring tijdig indient bij het CBR. Zonder de gezondheidsverklaring kunnen wij geen praktijkexamen voor je inplannen. Het is verstandig om deze bij de start van je theorie al aan te vragen. De goedgekeurde gezondheidsverklaring is 1 jaar geldig.

Direct na je 16e verjaardag kun je een gratis proefles nemen in één van onze John Deere full power automaat tractors. Naar aanleiding van deze proefles kan de instructeur het benodigde aantal lessen inschatten.

Neem voor het inplannen van een gratis proefles tijdig contact met ons op. Bel naar onze afdeling planning 085-7828007 of app naar 06-51702003 of mail naar planning@tractoracademie.nl