Theorie

Theorie voor je t-rijbewijs

Voordat je mag starten met rijlessen voor je tractor rijbewijs moet je eerst je theorie halen. Je mag voor het trekkers rijbewijs theorie-examen doen wanneer je 15,5 jaar bent.

Om de theorie voor het t-rijbewijs te leren hebben wij een eigen E-Learning ontwikkeld; een op maat gemaakte theorie voor de tractor.

De prijzen van onze theorie pakketten vind je terug op het aanmeldformulier. 

Lees meer over E-learning

Tractor Academie kan een theorie-examen bij een CBR locatie in jouw buurt reserveren. Dit kan je aangeven op het aanmeldformulier.

Na het behalen van het theorie certificaat neem je contact op met Tractor Academie zodat we een gratis proefles voor je kunnen inplannen. 

Het CBR heeft uw Gezondheidsverklaring (Eigen Verklaring) nodig om uw rijgeschiktheid te kunnen beoordelen. Het is belangrijk dat je je Eigen Verklaring tijdig indient bij het CBR. Zonder de Eigen Verklaring kunnen wij geen praktijkexamen voor je inplannen. Het is verstandig om deze bij de start van je theorie al aan te vragen. De goedgekeurde Eigen Verklaring is 1 jaar geldig.

Klassikale theorie voor het trekker rijbewijs

Het is ook mogelijk om naast het E-learningpakket klassikale theorie volgen. Deze lessen worden op dinsdagavond van 19.00-21.00 uur door ons verzorgd op onze locatie in Son. Aanmelden kan via planning@tractoracademie.nl. Je dient je steeds uiterlijk op maandag voor 12.00 uur aan te melden voor de eerstvolgende les. Je ontvangt dan uiterlijk dinsdagochtend een bevestigingsmail.

Voorbereiding op de praktijklessen vóór je 16e verjaardag

Omdat we niet alleen de grootste willen zijn maar ook de beste, hebben we een speciale Tractorlessimulator gebouwd.

Zo kan je je nog beter voorbereiden op de praktijklessen, en dit al vóór je 16e verjaardag!

Door te leren in onze tractor simulator bespaar je lesuren en de kans op de eerste keer slagen neemt toe.

Direct na je 16e verjaardag kan je een gratis proefles nemen in één van onze John Deere full power automaat tractors. Naar aanleiding van deze proefles kan de instructeur het aantal benodigde lessen vaststellen.

Gratis proefles

Neem voor het inplannen van een gratis proefles tijdig contact met ons op. Bel naar onze afdeling planning 0499-490077 of stuur een email naar planning@tractoracademie.nl

Meld je hier aan voor aanvraag theorie, en maak een keuze uit 1 van onze theoriepakketten.