Theorie

Vanaf de leeftijd van 15,5 jaar mag de kandidaat theorie-examen doen. Dit examen moet je behalen voordat je mag gaan starten met lessen. Om de theorie te leren, hebben we een eigen E-Learning ontwikkeld. Dit is geen verkapte B rijbewijs of C rijbewijs E-Learning maar een op maat gemaakte theorie voor de tractor.

De prijzen van ons theorie pakketten vindt u terug op het aanmeldformulier. Tractor Academie kan ook voor de voor de kandidaat een theorie-examen bij een CBR locatie bij hem of haar in de buurt reserveren. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier.

Het is wel belangrijk dat je tijdig je Eigen Verklaring indient bij het CBR. Zonder deze Eigen Verklaring kunnen wij nl. geen praktijkexamen voor je inplannen. Het is verstandig om deze bij de start van de theorie al aan te vragen. Op het aanmeldformulier vind je terug hoe je deze aanvraagt. De goedgekeurde Eigen Verklaring is 1 jaar geldig.

» MEER OVER E-LEARNING

 

Klassikale theorie

Wil je naast het E-learningpakket óók klassikale theorie volgen? Dan is dat ook mogelijk! Deze lessen worden op dinsdag van 19.00-21.00 uur door ons verzorgd op onze locatie te Son én op onze locatie te Venray (alléén bij voldoende aanmelding). Je kan je hiervoor aanmelden  via planning@tractoracademie.nl. Je dient je steeds vóór iedere les uiterlijk op maandag voor 12.00 uur aan te melden voor de eerstvolgende les. Je ontvangt dan uiterlijk dinsdagochtend een bevestigingsmail.

VOORBEREIDING OP DE PRAKTIJKLESSEN VÓÓR JE 16E VERJAARDAG

Hiervoor kun je terecht op ons speciaal ingerichte besloten terrein in Son zodat je direct na je 16e verjaardag een proefles kunt inplannen. Naar aanleiding van deze proefles kan de instructeur het aantal benodigde lessen vaststellen. Neem voor het inplannen van een proefles tijdig contact met ons op. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen of een mail sturen naar planning@tractoracademie.nl

Meld hier aan voor aanvraag theorie, en maak een keuze uit 1 van onze theoriepakketten.