Tractor Academie

Welkom bij de tractor academie, de grootste en beste opleider voor je complete t-rijbewijs!

Voor het halen van je t-rijbewijs ben je bij de Tractor academie aan het juiste adres. Op onze academie verzorgen wij theorie en praktijklessen voor het behalen van je tractor rijbewijs. Voor je start met de praktijk moet je je theorie halen. Deze kan je thuis leren met onze e-learning. maar ook klassikale theorie lessen behoort tot de mogelijkheden.

De praktijkopleiding voor je t-rijbewijs is gericht op het aanleren van een goede voertuigbeheersing. Daarnaast leren wij je op een verantwoordelijke en veilige manier deel te nemen aan het verkeer.

Je krijgt les in een John Deere full power automaat tractor!

Wij zijn gespecialiseerd in 3-daagse opleidingen. Dus lessen op je verjaardag en enkele dagen later op examen behoort tot de mogelijkheden.

Snel je Tractorrijbewijs halen is mogelijk, echter soms kunnen de wachttijden bij het CBR lang zijn. Het is slim om je tijdig aan te melden bij de opleider, dus ruim voordat je 16 jaar wordt. Verder is het ook verstandig om je theorie te halen vóór je zestiende, dit mag al vanaf 15,5 jaar. Dus meld je op tijd aan, haal tijdig je theorie, zodat wij bij de tractor academie vroeg je rijlessen en examen kunnen plannen.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Bel 0499-490077 of mail planning@tractoracademie.nl

Tractor Academie kent geen beperkingen!

Tractor Academie geeft iedereen met een beperking de kans om het T-rijbewijs te halen. We hebben een leervorm ontwikkeld waarmee het ook voor mensen met een verstandelijke beperking mogelijk is om de theorie en praktijk voor het tractor rijbewijs te behalen.
Daarnaast hebben we een van onze tractors laten aanpassen voor bestuurders met een lichamelijke beperking.

De voordelen van de tractor academie voor jou op een rij:
  • Wij zijn gespecialiseerd in 3-daagse opleidingen.
  • Voor iedereen een gratis proefles in één van onze John Deere full power automaat tractors
  • Wij rijden met 5 lescombinaties,  bij ons geen lange wachttijden!
  • Wij beschikken over een tractor rij simulator waarin je voor je de weg op gaat al de nodige praktijkervaring op kan doen.
  • Wij beschikken over een eigen krachtige E-Learningformule om online de theorie te leren, tevens mogelijk om dit te combineren met onbeperkte klassikale lessen
  • Tractor Academie is de eerste met een aangepaste lestractor voor mensen met een beperking.
  • Ons kantoor is dagelijks telefonisch bereikbaar tot 22:00 u.
  • Tractor Academie is hard op weg om een landelijke dekking te realiseren.
  • Voor praktijk opleidingen werken wij landelijk en is er altijd wel een locatie bij je in de buurt.
Gewoon vanzelfsprekend, je T-rijbewijs haal je bij Tractor Academie; snel, betrouwbaar, flexibel en landelijk de grootste dekking.