In het nieuws

De helden Stephan & Martijn met Tractor Academie in het TV programma hotel syndroom

Voor onze medewerking aan het programma Hotel Syndroom van Johnny de Mol zijn wij eind vorig jaar benaderd door Manon van Talpa producties. De eerste gesprekken hierover zijn gevoerd vanaf 15 november 2016.

De afgelopen periode hebben wij, team Tractor Academie, met veel plezier en voldoening onze medewerking mogen verlenen aan het TV programma Hotel Syndroom waar Johnny de Mol dromen van gasten met een verstandelijke beperking uit laat komen !!!

Lees meer


De aangepast tractor haalde ook het landelijke nieuws

De aangepaste lestractor haalde ook het landelijke nieuws bij Hart van Nederland.

Bekijk de uitzending


De aangepaste lestractor in het Eindhovens Dagblad

Het Eindhovens Dagblad besteedde aandacht aan onze recent geïntroduceerde aangepaste tractor. Vanaf nu kan iedereen, ook met een beperking, slagen voor hun T-Rijbewijs.

Lees hier het hele bericht


Tractor Acadamie bij BNR Nieuwsradio

Onlangs was Tractor Academie op de Radio bij BNR Nieuwsradio. Luister hier naar het interview.

 


LET OP!!!!! Een opleider noemt zich ZLTO partner in Zeeland en West Brabant

Tractor Academie is de énige exclusieve samenwerkingspartner van ZLTO die LTO leden korting kan en mag geven op het T-rijbewijs.

Een opleider die zegt actief te zijn in Zeeland en west Brabant noemt zichzelf ook partner van ZLTO en biedt korting aan. Echter, Tractor Academie is de énige exclusieve partner van ZLTO. Dit niet alleen vanwege de prijs maar omdat Tractor Academie na zorgvuldige vergelijking met andere rijscholen door LTO Ledenvoordeel als beste uit de bus kwam!

Lees hier meer over het  persbericht van ZLTO ledenvoordeel