Persbericht

Korting T-rijbewijs bij Tractor Academie groot succes

‘s Hertogenbosch, 26 oktober 2016 – Tientallen vijftien-, zestien- en zeventienjarigen hebben zich de afgelopen maanden gemeld om hun T-rijbewijs te halen via de Tractor Academie. Sinds 1 juli 2016 is de Tractor Academie de exclusieve partner van ZLTO via ZLTO Ledenvoordeel. Leden van ZLTO krijgen korting wat geldig is op theorie en praktijk.

Het behalen van het T-rijbewijs is een verplichting geworden. Omdat dit kosten met zich meebrengt, heeft LTO Ledenvoordeel namens ZLTO een zorgvuldige vergelijking gemaakt tussen diverse rijscholen. Tractor Academie kwam als beste uit de bus. Deze partij sluit naadloos aan bij de praktijk, heeft korte wachttijden, koopt als enige in Nederland de praktijkexamens op voorraad in en biedt een scherpe prijs. Tevens werkt de Tractor Academie uitsluitend met 5 (automaat) trekkers.

In totaal zijn er meer dan 150 aanmeldingen binnen gekomen de afgelopen periode. ‘’Dit is een zeer mooi resultaat waar wij samen trots op zijn,’’ aldus Johan Schuitemaker productmanager bij LTO Ledenvoordeel. ‘’De Tractor Academie is de grootste T-rijbewijs opleider in Nederland en kan daarom een constante kwaliteit garanderen. Het is goed om te zien dat de agrariërs-in-spé en hun ouders vaak van het aanbod gebruikmaken.’’

Matt van Gompel uit het Brabantse Reusel behaalde afgelopen zomer zijn T-rijbewijs. Matt heeft gekozen voor het pakket van acht uur praktijkles. Amper zes uur bleek echter voldoende om examen te doen. Voor zowel theorie als praktijk is hij de eerste keer geslaagd. Voor het praktijkexamen had hij wel wat schrik, maar achteraf viel het mee. “Kijk je teveel of juist te weinig in de spiegels, dat blijft lastig. Maar het examen ging vanzelf.”

Het behalen van het T-rijbewijs vraagt sinds vorig jaar een serieuze opleiding en examen. Zijn ouders kozen voor een opleiding en examen bij Tractor Academie. Een voordeel van de Tractor Academie is dat zij met het lesmateriaal heel dicht de praktijk benaderen. Dankzij de samenwerking krijgen ZLTO-leden een flinke korting op de theorie- en praktijklessen. “We zagen het op de site van LTO. Mijn ouders hebben het verder geregeld maar die korting zal ze wel aangesproken hebben,” aldus Matt.

Meer informatie: www.ltoledenvoordeel.nl/t-rijbewijs